Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

New Normal Site Perstorp från 1 oktober

​I enighet med Perstorps globala riktlinjer och ändrade riktlinjer från Folkhälsomyndigheten kommer det generella kravet på munskydd att tas bort överallt på siten från 1 oktober, så länge man kan hålla 1,5 m avstånd . Krav på munskydd kvarstår om avstånd är omöjligt att hålla under längre tid (mer än 15 min). Några få undantag görs p.g.a arbetets eller lokalens beskaffenhet och information om detta får du av din närmaste chef.

Den generella rekommendationen att jobba hemifrån om man har möjlighet tas också bort och varje avdelning har tagit fram en plan för hur återgång till arbetet, helt eller delvis, ska ske. En riskbedömning läggs inom kort in i RCDB. Har du frågor kring detta kan du vända dig till din närmaste chef.

Att hålla avstånd, god handhygien och att stanna hemma om man känner symptom gäller fortfarande. Rekommendationen att alla ska vaccinera sig kvarstår förstås!

Vaccination är det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom och spridning av covid-19. Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör enligt FHM rekommendationer ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp.

Vi kommer att följa smittspridningssituationen i samhället noga och ändringar i dessa riktlinjer, t ex krav på munskydd, kan komma att göras om läget förändras.

Det nya arbetssättet kommer att utvärderas under hösten och tankar och kommentarer är värdefulla! Vänd dig i första hand till din närmaste chef med dina synpunkter.

//Siteledningen​

Information